El festival sol durar quatre dies, durant els quals s’organitzen exposicions, tallers, projeccions, debats i xerrades.

Eme3 va sorgir el 1999 com a resposta a la necessitat de trobar un espai per a arquitectes, urbanistes i artistes de diferents disciplines, en el qual poder-se reunir i presentar projectes innovadors, poc convencionals i que s’escapen de les tendències comunes en la construcció i la planificació urbanes. És precisament el concepte volumètric, la unitat de mesura en metres cúbics, el que li va donar el nom que s’ha mantingut fins avui.

La iniciativa, que s’ha celebrat en llocs com la Fàbrica de Creació Fabra i Coats al barri de Sant Andreu, s’ha perfilat com un fòrum que afavoreix la discussió i la interacció i com a llançadora d’un tipus de propostes que, apreciades retrospectivament, es poden catalogar com d’arquitectura d’avantguarda.

El festival aplega des de l’arquitectura, conjugant el disseny i l’art, fins als nous productors d’arquitectures emergents en uns espais d’experimentació, exposició i debat.

Tot el material generat durant el festival i per Eme3 queda registrat i està disponible a través del web i el catàleg de cada edició.

On
Diversos espais
Quan
Juny i novembre
+