Totes les apps de Barcelona, a la butxaca

 • Barcelona Guia Oficial

  Edició per a smartphone de la Guia Oficial de Barcelona. Tota l’oferta turística d’una manera còmoda, interactiva i ràpida. Inclou llistes de navegació per zones d’interès, dades pràctiques i plànols amb geolocalització, molt útils per dissenyar rutes a mida.

  Barcelona Restaurants

  Aquesta app permet fer cerques creuades amb diferents criteris de selecció: trobar informació detallada de cada restaurant, obtenir-ne la geolocalització, compartir la localització amb l’agenda de contactes i proposar una cita. A més, permet fer marques de favorits.

  La Barcelona de Gaudí

  La Barcelona de Gaudí

  Una àudioguia de més d’una hora per conèixer el llegat que l’arquitecte modernista Antoni Gaudí va deixar a la ciutat. La guia es divideix en capítols dedicats cadascun a un edifici emblemàtic. S’inclouen també imatges, músiques, efectes de so i informació pràctica, amb informació i geolocalització de cada edifici. L’app funciona, també, sense connexió a Internet.

  BCN Visual

  Fantàstica aplicació que recull fotografies antigues d’edificis i carrers de Barcelona. Cada imatge aporta informació addicional, com l’any en què va ser presa, l’autor i una petita descripció. Les imatges es poden comprar en diferents dimensions. A través de l’apartat Realitat Augmentada, la foto antiga i l’actual es poden superposar, per així apreciar els canvis que hi ha hagut durant els anys.

;