Sant Antoni

Espais urbans
  • Creativitat
  • Mercats
  • Per fer compres

Sant Antoni

A mig camí entre el Paral·lel i el Raval, Sant Antoni sempre ha estat una zona de l’Eixample amb vida pròpia. Amb una gran tradició comercial que s’aplega al voltant del gran mercat modernista, els últims anys acull nous negocis que en revitalitzen l'esperit.

Al voltant del mercat

El barri de Sant Antoni, situat entre l’avinguda del Paral·lel i la Gran Via, sempre ha tingut una gran tradició comercial gràcies al seu mercat, que funciona com a punt central. Construït al final del segle XIX amb ferro forjat i actualment en remodelació, ocupa l’illa delimitada pels carrers Comte Borrell, Manso, Comte d’Urgell i Tamarit i, durant anys, va convertir el barri en un punt comercial de gran importància per a les classes mitjanes i baixes de la Barcelona més popular.

L’avinguda Mistral és, juntament amb el mercat, un altre dels punts essencials del barri, de comerços i veïns que hi desenvolupen el seu dia a dia amb ritme pausat.

Nous aires comercials

Avui dia el barri s’està convertint en una de les zones de moda de la ciutat, i molta gent jove s’hi ha traslladat durant aquests últims anys. Hi han obert nous negocis de disseny, nombroses cafeteries amb encant i comerços amb noves tendències que es barregen i s’integren amb les botigues de sempre i doten el barri d’una nova vida i de colors nous.

more

Informació de contacte