El Campus Mundet (UB)

Espais d'estudi i de recerca
  • Espais naturals
  • Per fer esport
  • Recerca i coneixement

El Campus Mundet (UB)

Ubicat al recinte de les antigues Llars Mundet, de tradició humanitària, el Campus Mundet es troba en un entorn natural que comprèn sis hectàrees de bosc. Rodejat de riquesa històrica i natural, el campus integra les facultats de Psicologia, Pedagogia i Professorat de la Universitat de Barcelona (UB), i a més té equipaments esportius, socials i culturals de gran rellevància a Barcelona.

Una universitat en plena natura 

L’any 1995, la Universitat de Barcelona, la UB, es va ampliar amb el trasllat de diverses facultats del Campus Diagonal al Campus Mundet. Ubicat al barri de Montbau, el nou campus s’establia en uns edificis que havien format part de les Llars Anna Gironella de Mundet, més conegudes com Llars Mundet, que des del 1954 havien ofert atenció i servei a persones necessitades, especialment infants orfes. A més, com que se situa a la falda de la serra de Collserola, en un recinte de catorze hectàrees, de les quals sis són bosc en estat pur, el nou equipament acadèmic es va convertir en un espai obert a la natura.

Sembrar valors

Especialitzat en els estudis de Pedagogia, Psicologia i Formació del professorat, el Campus Mundet rep diàriament més de 10.000 usuaris, entre alumnes, professorat i personal d’administració i serveis. A més de les tres facultats esmentades de la UB, el campus també integra l’Escola Superior d’Hostaleria i Turisme i l’Institut de Ciències de l’Educació com a centres adscrits.

La comunitat acadèmica es beneficia, a més, de les instal·lacions esportives municipals que hi ha al recinte de les Llars Mundet, gestionades per la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL).

more

Informació de contacte