Oci i lleure
  • Creativitat
  • Museus
  • Per fer compres

El Camp Nou

Lloc d’alegries i patiments, el Camp Nou és l’estadi del Futbol Club Barcelona. Cada cop que hi ha un partit, aquest barri normalment tranquil s’omple de gom a gom de seguidors que viuen el futbol més enllà de l’esport. Considerat un dels camps de futbol més impressionants d’Europa, el Camp Nou s’ha convertit en una atracció turística més, i el seu museu ha passat a ser el tercer més visitat d’Espanya.

El camp del Barça

L’estadi del Camp Nou és un dels més grans d’Europa i un recinte amb fama mundial. Actualment té un aforament de 99.354 espectadors, i els recents èxits de l’equip blaugrana li han atorgat, els últims temps, una admiració internacional que ha convertit l’estadi en un dels llocs principals per visitar a Barcelona.

El seu nom té origen en el fet que, amb anterioritat a la inauguració d’aquest estadi, l’any 1957, el Barça jugava a l’antic camp de les Corts, molt més senzill i petit. La necessitat de construir aquest nou estadi es va generar al principi dels anys cinquanta, amb la popularització massiva del futbol a Espanya i l’arribada al club de Ladislao Kubala el 1951.

Molt més que un club de futbol

A les instal·lacions del Camp Nou es troben la seu oficial del Futbol Club Barcelona, les oficines d’administració i el Museu del FC Barcelona, el museu del club, que és el més visitat de Catalunya. A més, el Camp Nou és la peça principal d’un complex que també acull altres instal·lacions, com el Mini Estadi, la Masia, residència on va néixer el planter dels esportistes més joves del club, i el Palau Blaugrana, un pavelló poliesportiu on entrenen i juguen els equips de les seccions de bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala del club.

L’estadi del Camp Nou és un lloc emblemàtic de la ciutat per gaudir del bon futbol i viure les emocions de l’esport que aixeca més passions.

more

Informació de contacte

Segueix-nos: