El centre comercial L’illa Diagonal

Per fer compres
  • Centres comercials
  • Negocis

El centre comercial L’illa Diagonal

Inaugurat l’any 1993, el gran complex de L’illa Diagonal va esdevenir de seguida un centre comercial emblemàtic, molt valorat tant pel seu estil arquitectònic, en forma de gratacel tombat i inspirat en el Rockefeller Center de Nova York, com pel servei que ofereix. Amb una façana de 334 metres oberta a l’avinguda Diagonal, atrau clients d’arreu de la ciutat i de l’àrea metropolitana.

Un projecte ambiciós

En plena avinguda Diagonal, a la frontera del districte de les Corts amb el de Sarrià - Sant Gervasi, hi ha el centre comercial més antic de Barcelona: L’illa Diagonal, un espai de 35.000 metres quadrats amb més de 170 comerços i restaurants. Des que es va inaugurar, l’1 de desembre de 1993, L’illa Diagonal ha estat molt concorreguda, ja que atrau clients no només de la zona, sinó d’arreu de la ciutat, i s’ha posicionat com un dels espais comercials que ofereix més qualitat de productes i serveis.

Es va projectar l’any 1990 en un terreny urbà de 56.000 metres quadrats, que ocupa una illa sencera del barri de les Corts, una magnitud que li va comportar el nom de Supermanzana.

Dissenyat pels arquitectes Rafael Moneo i Manuel de Solà-Morales, l’edifici té un estil peculiar en forma de gratacel horitzontal, que sembla descansar tombat a tocar de la Diagonal.

Per trobar-ho tot

L’illa Diagonal va ser el primer centre comercial de la ciutat que incloïa una oferta variada de botigues i restaurants, així com un hotel, espais d’oficines i equipaments municipals, i va esdevenir un model de referència per als nous espais d’aquesta mena que es van inaugurar poc després a Barcelona.

Després de la seva darrera reforma, l’any 2006, L’illa Diagonal va ampliar la superfície en 4.000 metres quadrats més i va obrir noves botigues i un nou hotel de grans dimensions.

No hi ha res que no es pugui trobar a L’illa Diagonal, i l’oferta va molt més enllà de les compres i la restauració, ja que el complex també inclou un poliesportiu, un centre de convencions, un parc públic i, fins i tot, una discoteca amb sala de concerts.

more

Informació de contacte

Segueix-nos: