El Mercat de les Corts

Per fer compres
  • Mercats
  • Negocis
  • Qualitat de vida

El Mercat de les Corts

En una antiga zona de camps, a tocar del nucli antic del barri de les Corts, l’any 1961 es va aixecar un mercat cobert que va donar lloc a una nova zona de trobada i de comerç de proximitat. Remodelat íntegrament l’any 2007, el Mercat de les Corts ha canviat molt la seva aparença, però el producte de qualitat i el tracte proper dels comerciants continua sent el mateix.

L’evolució d’un mercat

Amb la voluntat d’abastir d’aliments frescos els veïns, en un moment de gran expansió del barri de les Corts, l’any 1961 es va construir en una zona d’horts el Mercat de les Corts, amb la típica estructura de l’època de teulada formada per arcs. No va trigar a convertir-se en un espai imprescindible que va anar creixent a poc a poc. L’any 1993 es va remodelar, adaptant-se a les noves demandes comercials i a l’augment de clients.

Tot i així, la contínua modernització de la ciutat i del barri de les Corts va fer que l’any 2008 l’Institut Municipal de Mercats decidís remodelar-lo de nou, aquest cop de manera integral i sota un projecte de l’empresa G56.

Present i futur

La iniciativa va apostar per una transformació radical de la façana, que s’obre a la travessera de les Corts, amb una entrada a peu pla i una rampa que trenca les barreres arquitectòniques i facilita l’accessibilitat a tothom.

Les parades també es van renovar, però van conservar el tarannà que les ha marcat des dels seus inicis: oferir aliments de primera qualitat. En els últims anys, a l’oferta clàssica s’hi han afegit noves propostes, com ara parades de productes biològics i per a gurmets.

more

Informació de contacte

Segueix-nos: