El Palau de Congressos de Catalunya

Per fer negocis
  • Negocis
  • Parcs i jardins

El Palau de Congressos de Catalunya

Situat a l’avinguda Diagonal, el Palau de Congressos de Catalunya és un dels símbols més emblemàtics de la Barcelona contemporània. Inaugurat l’any 2000, es tracta d’un assemblatge d’edificis molt funcionals on la llum té un paper primordial. Un espai de luxe molt destacat per celebrar qualsevol mena d’esdeveniment a gran escala.

Espai de prestigi

Pensat per ser un recinte destacat en l’àmbit internacional, el Palau de Congressos de Catalunya va ser dissenyat pels arquitectes Carles Ferrater, Josep Maria Cartañà i Alberto Peñín com un espai complet i multifuncional.

Situat en una de les portes d’accés a la ciutat de Barcelona, en un extrem de l’avinguda Diagonal, i envoltat per un jardí imponent, el Palau de Congressos està dividit en 35 sales, entre les quals destaca un auditori que pot acollir fins a 2.500 persones i que està totalment preparat perquè s’hi facin conferències, concerts o grans projeccions. A més, té capacitat per oferir banquets multitudinaris a més de 3.000 comensals.

Reconeixement internacional

L’edifici, que va guanyar el Premi Nacional d’Arquitectura l’any 2001, és un exemple perfecte d’arquitectura contemporània on el pragmatisme i la funcionalitat es van imposar com a criteri principal. Integrat en les infraestructures de l’Hotel Rey Juan Carlos I - Business and City Resort, el Palau de Congressos té un prestigi afegit que l’ha dut a rebre el Premi al Millor Centre de Convencions d’Europa, que se li va atorgar l’any 2006 durant la celebració dels premis Meetings&Incentive Travel Industry.

more

Informació de contacte

Segueix-nos: