El Reial Club de Tennis Barcelona

Per fer esport
  • Oci i lleure
  • Qualitat de vida

El Reial Club de Tennis Barcelona

Considerat el club de tennis més prestigiós de l’Estat espanyol, el Reial Club de Tennis Barcelona és tota una institució al barri de Pedralbes, on s’ubica. Des del 1953 organitza anualment el famós Trofeu Comte de Godó, tot i que la seva llarga història es remunta a finals del segle XIX, quan el tennis va començar a despertar l’interès dels barcelonins arran de l’Exposició Internacional del 1888.

Els inicis d’un esport

Amb el mèrit d’haver estat el club iniciador de l’afició al tennis dins l’Estat espanyol, el Reial Club de Tennis Barcelona és avui dia una institució de gran prestigi. Amb més de cent anys de trajectòria, ha estat l’escenari de molts moments emocionants dins la història d’aquest esport. A les instal·lacions del club s’han celebrat 45 eliminatòries de la Copa Davis i s’han format tennistes de la categoria de Conchita Martínez, Arantxa Sánchez Vicario, Carles Moyà o un dels grans campions de la història, Rafael Nadal, entre d’altres. 

Escenari històric

Fundat per diverses famílies angleses l’any 1899, el Reial Club de Tennis Barcelona va ser un club pioner que va viure el seu apogeu a partir dels anys cinquanta del segle XX amb la creació del Trofeu Comte de Godó i els èxits de la Copa Davis a la mítica pista talismà.

Les instal·lacions al barri de Pedralbes ofereixen múltiples possibilitats, com ara aprendre a jugar a tennis i pàdel, assistir a competicions, nedar a la piscina i, especialment, gaudir del plaer de l’esport en un entorn únic.

more

Informació de contacte