El Mercat de la Guineueta

Per fer compres
  • Negocis
  • Per fer compres
  • Qualitat de vida

El Mercat de la Guineueta

Construït a mitjan anys seixanta del segle XX, en una època en què el fort moviment migratori va fer créixer exponencialment la població de Nou Barris, el Mercat de la Guineueta ha esdevingut tota una institució comercial al districte. Obert al passeig de Valldaura i amb un espai de més de 6.500 metres quadrats, els comerços que en formen part obren cada dia per oferir als veïns productes variats i de qualitat.

Un mercat modern

Una façana moderna i una gelosia plena de llums LED destaquen avui dia al passeig de Valldaura com un reclam que convida a endinsar-se en el Mercat de la Guineueta. Aquest edifici, reformat l’any 2011, ha sabut adaptar-se perfectament als nous temps sense perdre l’essència que el caracteritza des que es va crear, l’any 1965.

La seva construcció responia a la necessitat d’abastir l’arribada recent de població, en una època en què el barri de la Guineueta i la resta del districte de Nou Barris creixien amb la força de les onades migratòries. Centre comercial de producte fresc, fins als anys vuitanta va ser l’única gran superfície alimentària que hi havia a la zona, i això va fer que es consolidés com un epicentre comercial i social indispensable per a les diverses generacions del barri.

Millores que sumen

La remodelació va suposar un abans i un després per al Mercat de la Guineueta i una entrada amb força i modernitat al segle XXI. A càrrec de l’arquitecte Daniel Mòdol, la reforma va comportar una ampliació considerable de l’espai del mercat, que va arribar als 6.500 metres quadrats. A més, es va guanyar una plaça, habilitada gràcies a la gran marquesina que s’obre a l’accés principal del passeig de Valldaura, i que és sempre plena de vida.

Després d’aquest canvi d’imatge, en consonància amb una Barcelona en renovació constant, els comerços del Mercat de la Guineueta han continuat mantenint els valors de sempre: oferir el millor producte i la millor atenció

more

Informació de contacte