El parc de Can Dragó

Espais naturals

El parc de Can Dragó

El parc de Can Dragó és, més que un parc, un enorme bulevard que acull zones verdes, espais de joc, instal·lacions esportives, piscines i zones de passeig. A mig camí entre l’avinguda Meridiana i Sant Andreu, i al llarg de 12 hectàrees, Can Dragó és el pulmó verd del barri de Porta i un dels parcs més importants del districte de Nou Barris.

Fusió de natura i esport

Dissenyat per Enric Penyes, el parc de Can Dragó és una zona de transició a mig camí entre l’avinguda Meridiana i el cementiri de Sant Andreu. Amb gairebé 12 hectàrees, és una enorme extensió de terreny que acull diverses instal·lacions esportives, com ara les piscines cobertes més grans de la ciutat, una pista d’atletisme, un poliesportiu, un camp de golf i nombroses àrees públiques d’esbarjo i esplai per a tots els visitants.

Inaugurat als anys noranta, el seu nom té l’origen en una antiga masia del segle XVII anomenada Can Dragó que va ser enderrocada el 1973. Des de la seva creació, el complex s’ha anat ampliant fins a esdevenir l’espai polivalent que és avui dia.

Jardins per gaudir

Pensat especialment per a vianants i ciclistes, el perímetre del parc es pot recórrer fàcilment a través dels bulevards flanquejats per arbres i bancs que el separen de les instal·lacions esportives.

Entre els seus atractius artístics cal destacar la rèplica d’una escultura disseny de Pau Gargallo, Els aurigues olímpics, situada sobre un promontori de gespa que es troba al mig del parc.

Passejar entre les acàcies, els pollancres i els plataners, ja sigui caminant o en bicicleta, pot ser un autèntic luxe i un petit retir entre els enormes blocs d’edificis que es troben al districte de Nou Barris.

more

Informació de contacte