Espais d'estudi i de recerca
  • Creativitat
  • Innovació
  • Patrimoni cultural
  • Recerca i coneixement

La Nau Ivanow

Des que va néixer com a centre cultural l’any 1998, la Nau Ivanow és un referent en el camp de la creació, la producció i la difusió de les arts escèniques. La Ivanow ofereix recursos per realitzar projectes artístics, des de formació, beques i assessorament fins a la cessió d’espais, i és també un punt de trobada entre artistes i públic.

Viver de creadors

En el marc del suport a la creació i a la cultura, la Nau Ivanow vol ser un gran espai d'intercanvi per a creadors i iniciatives culturals. Una gran manera de donar suport a la creació i l’emprenedoria cultural és oferir l’espai ideal i els mitjans necessaris per desenvolupar i gestionar projectes i petites empreses culturals.

La Nau Ivanow ofereix la possibilitat de tenir un espai de producció en un ambient únic i ple de creativitat, i dóna suport a projectes culturals que es troben en la fase inicial.

El Viver de Creadors és un espai de treball on companyies, productores i altres agents del món de les arts escèniques treballen en convivència, a la vegada que poden compartir, fer créixer els seus projectes i generar sinergies, complicitats i treballs col·laboratius.

Edificis vells, usos nous

El 1959, l’empresari Víctor Ivanow va encarregar la construcció de la fàbrica de pintures Ivanow en un solar de la industrialitzada Sagrera. L’edifici es va posar en funcionament l’any 1968 i anys després va passar per diferents mans fins que la va adquirir Xavier Basiana. Des del 2006, la Nau Ivanow és gestionada per la Fundació Sagrera, i des de l’any 2010 forma part del projecte “Fàbriques de creació” de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

more

Informació de contacte

Segueix-nos: