La Base Nàutica de la Mar Bella

Oci i lleure
  • Per fer esport
  • Qualitat de vida

La Base Nàutica de la Mar Bella

Fer-se a la mar en un caiac, un catamarà o un patí català, o practicar esports com ara la vela o el surf de vela, són activitats a l’abast de tothom. Això és el que defensa la Base Nàutica Municipal de Barcelona, que ofereix cursos per a tots els nivells, organitza regates i creuers, lloga material i fomenta les activitats esportives relacionades amb el mar.

El mar de tothom

La navegació recreativa, en qualsevol de les seves modalitats, és un plaer que resulta pràcticament una addicció i s’associa a intenses sensacions de llibertat i d’aventura. Tant si es navega amb un caiac individual com si s’embarca a bord de l’Icària –l’imponent veler de competició i buc insígnia de la Base Nàutica–, l’aventura del mar sempre hi és present. A la Base Nàutica també es duen a terme activitats de platja, com ara competicions de voleibol, i les instal·lacions disposen d’un restaurant amb terrassa a peu de platja obert a tothom.

Gaudir del mar amb seguretat

Evitar riscos a l’hora de fer-se a la mar és fonamental. Per aquest motiu, la Base Nàutica de la Mar Bella és especialista en formació i educació en els esports marítims, i està homologada com a escola de mar per la Generalitat de Catalunya. Prepara alumnes per obtenir diferents titulacions nàutiques, com ara la de patró de iot o d’embarcacions d’esbarjo, i també de navegació bàsica de catamarà, creuer, caiac, surf de vela, etc. L’escola forma petits i grans en les diferents modalitats aquàtiques i transmet l’amor pel mar sense oblidar la importància de la seguretat i la prevenció de riscos a l’hora de navegar.

more

Informació de contacte