La platja del Bogatell

Espais naturals
  • Barcelona'92
  • Per fer esport
  • Qualitat de vida
  • Turisme responsable

La platja del Bogatell

Amb vista als Jocs Olímpics del 1992, i amb la intenció d’integrar les platges amb els espais verds, amb els jardins i amb els barris veïns, la ciutat de Barcelona va apostar per obrir-se al mar. La del Bogatell, al districte de Sant Martí, és una de les magnífiques platges resultants d’aquest atreviment urbanístic.

El Bogatell dels pescadors

La platja del Bogatell deu el seu nom a l’antic torrent d’aigua que baixava des de Vilapicina i que desembocava al mar. Al nucli del Bogatell, per la seva proximitat amb el mar, hi vivien part dels pescadors de Barcelona.

Des dels anys vuitanta, com gairebé tot el litoral, la platja del Bogatell va ser objecte de profundes renovacions que l’han portat a ser una de les més visitades de la ciutat.

Amb una llargada d’aproximadament 702 metres, és una de les platges més equipades de la ciutat. Ideal per practicar esports, disposa d'un camp de futbol, una àrea de vòlei i dues taules de ping-pong.

Una platja cosmopolita

La platja del Bogatell és una de les més idònies per passar una jornada entretinguda en un ambient cosmopolita. Bona part dels usuaris de la platja són estrangers: segons un cens municipal, al voltant d’un 30% dels usuaris que freqüenten la platja no són originaris de la Ciutat Comtal.

Gent de tot el món, ambient jove i equipaments complets fan d’aquesta platja una de les opcions escollides per passar un dia de sol i guingueta.

more

Informació de contacte

Segueix-nos: