La platja de la Mar Bella

Espais naturals
  • Barcelona'92
  • Per fer esport
  • Qualitat de vida
  • Turisme responsable

La platja de la Mar Bella

Cosmopolita, urbana i sempre animada, la Mar Bella és una platja integradora que no deixa fora ningú i on tothom és benvingut. En els seus 512 metres de llargada, la platja ofereix ambients molt diferenciats, des d’una zona de jocs a un racó naturista, que acompleixen les expectatives d’un públic ampli i divers.

Animació a peu de mar

La platja de la Mar Bella combina ambients d’allò més diferents. La gent més jove hi té una especial predilecció i s’ha convertit en un punt de trobada d’un públic divers i cosmopolita, de gent esportiva i d’estudiants de les facultats més properes.

La Mar Bella rep a tothom. Per als més atrevits, té una zona naturista on la gent que vol pot gaudir de la llibertat del nudisme sense haver de marxar a platges fora de la metròpoli.

Amb una llargada de 512 metres, la platja té un públic fidel i nombrós i és una de les preferides pels residents del districte de Sant Martí.

Jugar i fer esport

A prop de l’espigó de Bac de Roda, la platja també disposa d'una àrea de jocs infantils i una pista de vòlei. Altres equipaments d’oci que es troben són una cistella de bàsquet, una àrea de monopatí i una taula de ping-pong. A l’extrem de ponent de la platja hi ha una base nàutica on es fan activitats relacionades amb el mar.

Aquesta platja va sorgir amb la remodelació urbanística del litoral duta a terme amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona. Abans d’aquesta transformació, cap a principis del segle XX, ja hi havia en aquesta zona del litoral els Banys de la Mar Bella, una opció concorreguda entre els barcelonins que va entrar en decadència a mitjan la centúria passada a causa d'un temporal.

more

Informació de contacte

Segueix-nos: