La platja de la Nova Mar Bella

Espais naturals
  • Barcelona'92
  • Per fer esport
  • Qualitat de vida
  • Turisme responsable

La platja de la Nova Mar Bella

Amb un públic majoritàriament de dones i joves, la platja és ideal per passar un dia de sol i mar en un ambient distès sense haver de traslladar-se fora de Barcelona per gaudir de la tranquil·litat de l’estiu.

La veïna calmosa

Juntament amb la Mar Bella, forma part de les platges que es van crear quan en recuperar la façana litoral de Barcelona com a resultat de la renovació urbanística dels Jocs Olímpics.

Una “marbella” és la denominació que reben els terrenys guanyats al mar on avui s’estableix el barri mariner de la Barceloneta. D’aquest significat han agafat el nom les dues platges contigües de la Mar Bella i de la Nova Mar Bella.

La Nova Mar Bella és la platja preferida per les dones (s’ha registrat un 60% d’usuàries) i pels joves. Juntament amb la de la Mar Bella, és una de les platges més concorregudes pels residents del districte de Sant Martí, probablement pel seu caràcter tranquil.

Facilitats d’accés per a tothom

És la platja ideal per a les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda gràcies a les passeres que creuen la sorra fins al mar. A més, un planter de voluntaris faciliten l’entrada al mar, si és necessari, amb una grua elevadora. Això sí, cal demanar el servei prèviament al centre d’informació situat a la platja i anar acompanyat d'una persona major d’edat.

more

Informació de contacte

També et pot interessar...