La platja de Llevant

Espais naturals
  • Per fer esport
  • Qualitat de vida
  • Turisme responsable

La platja de Llevant

Oberta l’any 2006, la platja de Llevant prolonga el litoral barceloní fins a la zona del Fòrum. És la platja que disposa de menys equipaments, ja que, per no tenir, no té ni guingueta. Les comoditats es canvien per la tranquil·litat i la relaxació, que fan de la platja de Llevant el lloc idoni per a aquells que busquen el silenci i la intimitat.

La sorra recuperada

Fins fa poc, fàbriques i altres instal·lacions industrials arribaven fins a gairebé la línia de costa. La platja de Llevant és el resultat del descobriment de la sorra amb la retirada dels blocs de ciment de l’escullera de Prim dins del procés de transformació de Diagonal Mar.

Aquesta platja és la de creació més nova, oberta des del 2006. La seva joventut fa que no tingui gaires equipaments: a la de Llevant no hi ha ni una guingueta. Un dels únics equipaments de què disposa és una àrea de vòlei ubicada cap a ponent, a l’espigó que la separa de la platja de la Nova Mar Bella.

Relaxació i tranquil·litat

Això sí, si el que es busca és relaxació i tranquil·litat, aquesta platja és la més adient per gaudir de la soledat, de la parella o de la família, sense haver de sortir fora de Barcelona.

Situada al costat de la Mar Bella i amb uns 374 metres de llargada, és una platja urbana que té el paisatge de la moderna Diagonal Mar com a teló de fons. Tot i que el seu emplaçament és únic i allunyat, l’accés amb cotxe es pot fer amb facilitat gràcies a un gran descampat contigu que fa les funcions d’aparcament.

more

Informació de contacte

Segueix-nos: