La zona de banys del Fòrum

Espais naturals
  • Espais urbans
  • Per fer esport
  • Qualitat de vida
  • Turisme responsable

La zona de banys del Fòrum

A tocar de la placa fotovoltaica i amb el teló de fons del recinte firal, la zona de banys del Fòrum ofereix als banyistes un espai diferent per gaudir del mar. Sense sorra i amb un solàrium pavimentat on relaxar-se, és un lloc ideal per nedar o prendre el sol lluny de les platges de més afluència.

Una platja sense sorra

Per a aquells que sempre han preferit la piscina, la zona de banys del Fòrum s’ha consolidat com un espai on poder fer el mateix que es fa a la platja però sense haver de trepitjar la sorra. Amb una longitud d’uns 375 metres i una amplada de 30 metres, l’accés a l’aigua es fa directament des de superfícies pavimentades mitjançant escales. I si el que es prefereix és saltar i capbussar-se a l’aigua tot fent filigranes, es pot fer tranquil·lament gràcies a la seva profunditat.

La sorra és un impediment per a les persones que van amb cadira de rodes. Per això, la zona de banys té una àrea específica per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda. Aquesta és l’única platja de tot Barcelona que disposa de mecanismes pensats per facilitar a tothom l’accés al mar. Una cadira hidràulica facilita l’entrada i la sortida de l’aigua i ofereix a tothom la possibilitat de poder gaudir d’un temps de bany. És durant l’estiu quan s’inicia el servei de bany assistit, on un treballador de la Creu Roja facilita el bany a les persones amb mobilitat reduïda.

Referent urbanístic

Ocupant les aigües que banyen el parc del Fòrum, aquesta moderna platja urbana és tot un referent de la capacitat de regeneració urbanística que té la ciutat de Barcelona. Es troba en el límit entre Barcelona i Sant Adrià de Besòs, i gràcies al fet que està molt ben comunicada pels carrils bicis que recorren el litoral, s’ha convertit en la zona de bany preferida dels ciclistes.

more

Informació de contacte

Segueix-nos: