Fira de Montjuïc

Per fer negocis
  • Espais naturals
  • Negocis

Fira de Montjuïc

Amb una llarga història al darrere, Fira de Montjuïc és un dels segells d’identitat de Barcelona, a més d’un motor econòmic, empresarial i social que ha propagat dins i fora d’Europa la tradició de la ciutat com a seu firal d’importància. Situada a tocar de la plaça d’Espanya, dins el parc de Montjuïc, la fira es troba en un entorn privilegiat ple de zones verdes i instal·lacions olímpiques.

Un recinte firal de prestigi

Fira de Montjuïc és el recinte històric de Fira Barcelona. D’ençà que es va crear l’any 1929 amb motiu de l’Exposició Internacional, ha estat l’escenari i encara ho és de les principals fires de la ciutat i ha estat seu d’importants esdeveniments empresarials i socials, cosa que l’ha convertit en un dels recintes per fer negocis més coneguts a escala internacional.

Motor econòmic d’importància vital, Fira de Montjuïc genera grans beneficis per a la ciutat de Barcelona, així com incomptables intercanvis culturals, socials i de coneixement.

Als peus del parc de Montjuïc

Té l’entrada principal a la plaça d’Espanya, on dues torres venecianes donen la benvinguda als visitants i emmarquen el gran espai del recinte firal. Aquest s’estén per sis palaus diferents al llarg de l’avinguda de la Reina Maria Cristina, un passeig que s’enfila per la falda de la muntanya de Montjuïc, envoltat de zones enjardinades, i que culmina amb la Font Màgica i el Palau Nacional, seu actual del Museu Nacional d’Art de Catalunya, també construïts amb motiu de l’Exposició Internacional del 1929. Els espais firals combinen la tradició centenària amb les instal·lacions més modernes i les infraestructures necessàries per a cada esdeveniment. A més, Fira de Montjuïc integra el Palau de Congressos de Barcelona, amb un gran auditori i onze sales de conferències.

more

Informació de contacte