Per fer negocis
  • Negocis
  • Turisme responsable

Fira Gran Via

Obra de l’arquitecte japonès Toyo Ito, l’espai de Fira Gran Via s’alça a la frontera de Barcelona amb l’Hospitalet de Llobregat com un símbol de futur de la Barcelona contemporània. Aposta per la sostenibilitat i la funcionalitat, i està format per vuit pavellons connectats per una passarel·la impressionant i un dels parcs fotovoltaics més grans que s’han construït sobre coberta.

Símbol de progrés

Com una ampliació futurista del recinte tradicional de Montjuïc, Fira Gran Via és la continuació moderna de Fira Barcelona i d’una ciutat sempre emprenedora que va endavant pel que fa a ambicions de creixement. Situada a tocar de l’Hospitalet de Llobregat i de l’aeroport, és una infraestructura de 240.000 metres quadrats que es va començar a construir l’any 1995, quan es va fer palesa la necessitat d’ampliar el recinte firal de Montjuïc perquè estigués a l’alçada de les exigències dels nous esdeveniments.

Un espai transcendent

El disseny del recinte firal nou es va encarregar a l’arquitecte japonès Toyo Ito, premi Pritzker d’Arquitectura, que va construir un espai equipat amb la tecnologia més moderna i el nou esperit de sostenibilitat i ecologisme. Vuit pavellons interconnectats, dos heliports, quasi 5.000 places d’aparcament i 45 restaurants, entre moltes altres instal·lacions, mostren el treball i l’esforç de la ciutat per atendre les demandes de fires i esdeveniments cada vegada més importants i de dimensions més grans.

De prestigi internacional i d’importància vital per a l’economia i el desenvolupament empresarial i cultural de Barcelona, Fira Gran Via marca un nou camí en la història de la ciutat i en la seva projecció cap a l’exterior.

more

Informació de contacte