El telefèric de Montjuïc

Transports singulars
  • Transports singulars

El telefèric de Montjuïc

La moderna instal·lació del telefèric de Montjuïc permet pujar pel vessant oriental de la muntanya i aturar-se en els punts més importants de l’indret, com el castell que corona el cim. El viatge, a més de facilitar l’ascensió, permet contemplar una de les millors vistes panoràmiques de Barcelona i gaudir d’una experiència singular en plena natura.

Molt més que un transport

Renovat l’any 2007, el telefèric de Montjuïc és molt més que un mitjà de transport, ja que, gràcies a les vistes privilegiades que ofereix, s’ha convertit en un dels grans atractius de la muntanya. Accedir-hi és molt fàcil, ja que consta de tres parades diferents al llarg del seu trajecte. La primera parada, la de parc de Montjuïc, està situada a l’avinguda de Miramar, molt a prop de l’estació del funicular que puja des del Paral·lel. Des d’aquest punt es pot accedir a algunes de les instal·lacions culturals més importants del parc, com la Fundació Joan Miró, el Poble Espanyol o el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

A vista d’ocell

Pujar al telefèric i iniciar el recorregut convida a aturar-se a cada estació per gaudir de tot el que hi ha a l’abast. La segona parada, anomenada Mirador, permet accedir al famós Mirador de l’Alcalde, una terrassa enjardinada que ofereix una vista excepcional sobre el port de Barcelona. A més, molt a prop hi ha l’emblemàtic Monument a la Sardana, així com l’entrada als jardins forestals de Joan Brossa, uns dels més divertits per aventurar-s’hi amb esperit infantil, perquè amaga jocs musicals i tirolines.

La tercera i última parada és la de Castell de Montjuïc, on és possible visitar aquesta fortalesa militar del segle XVII i continuar gaudint d’unes impressionants vistes de gran part de la ciutat des del cim de la muntanya.

Des de les modernes cabines del telefèric, amb capacitat per a vuit persones, és possible observar la ciutat en moviment sense perdre de vista edificis tan importants com la Sagrada Família o la Torre Agbar. L’experiència de fer un zoom progressiu sobre la ciutat a mesura que el telefèric puja i la possibilitat d’albirar Barcelona a vista d’ocell és sempre una ocasió única que val la pena provar.

more

Informació de contacte

  • Avinguda Miramar, 20-30

Segueix-nos: