L’Institut Químic de Sarrià (URL)

Espais d'estudi i de recerca
  • Innovació
  • Recerca i coneixement

L’Institut Químic de Sarrià (URL)

L’Institut Químic de Sarrià (IQS) és un centre de referència que ofereix formació universitària en dues grans àrees: la d’enginyeria —amb graus en química, farmàcia, biotecnologia i tecnologia industrial— i l’empresarial —amb graus en administració i direcció d’empreses. A l’IQS també s’imparteixen dobles titulacions, màsters i doctorats.

Visió de futur

Pràcticament la meitat de les empreses farmacèutiques espanyoles són catalanes. Espanya és el setè productor farmacèutic d’Europa, i l’Institut Químic de Sarrià no resta indiferent a aquest panorama esperançador: l’any 2012 va inaugurar el nou centre, un edifici modern i perfectament equipat, que demostra l’aposta per la formació i l’emprenedoria que sempre ha caracteritzat aquesta institució.

Vinculat a la Companyia de Jesús i membre fundador de la Universitat Ramon Llull, l’Institut Químic de Sarrià va iniciar la singladura a principis del segle XX i es va instal·lar a Sarrià ja l’any 1916.

Avui dia, l’IQS continua preparant professionals excel·lents que desenvolupen la seva carrera en els camps de l’enginyeria, la química i la direcció d’empreses tecnològiques tot seguint els valors cristians que promulga l’orde jesuïta.

Un districte per al coneixement i la formació

El districte de Sarrià-Sant Gervasi té un gran nombre d’escoles i centres universitaris de prestigi reconegut. La majoria són de caràcter privat i vinculats a una congregació religiosa, com ara l’Institut Químic de Sarrià, l’Escola Blanquerna, La Salle (tots tres membres de la Universitat Ramon Llull), la Universitat Abat Oliba o la Universitat Internacional de Catalunya. Però també hi ha altres institucions d’alt nivell acadèmic, com EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona; l’Escola Superior de Disseny de Moda Felicidad Duce, i una de les dues seus de l’Escola Llotja, que fan de Sarrià-Sant Gervasi un districte fonamental des del punt de vista del coneixement i la formació.

more

Informació de contacte