El parc del Torrent Maduixer

Espais naturals

El parc del Torrent Maduixer

El parc del Torrent Maduixer està construït sobre un edifici subterrani de quasi 3.000 metres quadrats que centralitza els serveis de neteja viària del barri de Sant Gervasi. Amb una extensió de gairebé 5.000 metres quadrats, inclou nombroses espècies mediterrànies d’arbres i una zona de joc infantil per als més petits.

La integració de dos espais

El parc del Torrent Maduixer es va construir l’any 2013 sobre el nou parc de neteja viària del districte de Sarrià - Sant Gervasi, aprofitant els prop de 5.000 metres quadrats de terreny que hi havia a la zona.

L’espai ofereix diferents serveis perquè tothom pugui gaudir d’aquesta zona verda que s’enfila cap al parc de Collserola. Els bancs, les fonts i l’àrea de joc infantil, així com les enormes extensions de gespa i sorra per córrer, passejar o anar en bicicleta, conviden tothom a relaxar-se i apropar-se una mica a la natura.

Acompanyant noves filosofies

A més, el parc desplega una vegetació mediterrània que manté la floració durant tot l’any. Els arbustos, les plantes entapissants i enfiladisses, així com l’hort urbà de Collserola, ubicat molt a prop, contribueixen a l’esperit de sostenibilitat i autonomia que es promou a la ciutat.

more

Informació de contacte

Segueix-nos: