Formació esportiva superior

A continuació trobaràs tota la informació sobre els principals centres de Barcelona relacionats amb els estudis esportius, tant en l’àmbit de la competició (com per exemple el CAR) com el de la gestió d’entitats (sobretot els màsters que ofereixen les universitats i sense esmentar els títols propis de les escoles de negoci i el Grau en ciències de l’activitat física i l’esport).

 • La Universitat de Barcelona

  La Universitat de Barcelona

  La UB imparteix dos màsters: el de rendiment esportiu, tecnificació i alt nivell (per formar entrenadors d’alt nivell i investigadors) i el direcció d’empreses de l’esport.

 • La Universitat Pompeu Fabra

  El Màster en Direcció i Gestió Esportiva, que ocupa la 8a posició mundial segons Eduniversal en la categoria d’esports, dota dels coneixements per a dirigir una institució esportiva.

 • La Universitat Ramon Llull, Blanquerna

  La Universitat Ramon Llull, Blanquerna

  El Màster Universitari en Entrenament Esportiu, Activitat Física i Salut dota l’estudiant de les eines per ser un professional en ciències de la salut i en entrenament esportiu, a més d’apropar-lo a la recerca.

 • La Universitat de Vic

  La Universitat de Vic

  La UVic ofereix dos màsters relacionats amb els esports: el de Sport Management (per formar gestors) i el d’Entrenament Esportiu en Etapes de Formació (per crear experts en les etapes formatives).

 • INEFC, estudis esportius a la Universitat de Barcelona

  L'Institut Nacional d'Educació Fisica de Catalunya, UB

  L’ INEFC (UB), com una de les institucions de docència i recerca més modernes d’Europa , ofereix (a més del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), màsters i doctorats

 • El Centre d’Alt Rendiment, CAR

  El Centre d’Alt Rendiment, CAR

  El CAR ofereix formació esportiva d’ alt nivell, preparant als seus alumnes d’ESO i Batxillerat per a competir professionalment . També imparteixen FP de Grau Mitjà Superior i cursos especialitzats.

 • El Johan Cruyff Institute

  El Johan Cruyff Institute

  Creat per i per a esportistes, aquest institut enfoca els seus programes acadèmics a la gestió, al màrqueting esportius i a la generació de projectes en l’àmbit de l’esport.

 • La Unió de Federacions Esportives de Catalunya

  La Unió de Federacions Esportives de Catalunya

  Per els que volen ser jutge o àrbitre d’un esport, necessiten contactar amb la federació esportiva en qüestió per conèixer els cursos específics i els requeriments de cada modalitat.