Centres de recerca a Barcelona

 • Sincrotró de llum ALBA
 • Barcelona Supercomputing Center
 • Centre Nacional d’Anàlisi Genòmica
 • Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, UPF
 • Centres CERCA

  Centres CERCA

  Els centres CERCA, creats al voltant del sistema universitari, gaudeixen d’un model propi d’autonomia i flexibilitat, i duen a terme una recerca de frontera orientada a l’impacte científic i econòmic i a la millora del benestar social i individual.

  Centres CSIC de Barcelona – Progrés científic i tecnològic

  Centres CSIC

  El Consell Superior d’Investigacions Científiques, com a institució pública més gran d’Espanya i la tercera d’Europa, treballa per desenvolupar el progrés científic i tecnològic.

  iCrea, institució pel creixement de la recerca

  ICREA

  Programa de contractació de talent que impulsa l’atracció i la retenció dels millors investigadors d’arreu a Catalunya des del 2001. ICREA té 258 investigadors de tots els camps del coneixement, des de filòsofs fins a astrofísics, que porten a terme la seva recerca a 49 institucions d'acollida de Catalunya.

  Hospital universitari de Bellvitge

  Institucions hospitalàries

  Donen suport als centres sanitaris en recerca, formació cientificomèdica i desenvolupament de coneixements, potenciant lligams amb universitats, institucions i indústries de tot el món.

  Centres TECNIO

  Centres TECNIO

  Són els centres tecnològics experts en recerca industrial i transferència tecnològica. Contribueixen a un nou model basat en la innovació, l’excel·lència i la tecnologia diferencial.

  IRTA

  IRTA

  Aquest institut contribueix a la competitivitat, modernització i desenvolupament sostenible del sector alimentari, agrari i aqüícola que ajuda a millorar el benestar de la població.

  L'Institut Josep Carreras contra la Leucèmia

  L'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, IJC

  L’Institut Josep Carreras és un dels pocs centres monogràfics dedicats a la leucèmia. L’objectiu és trobar nous tractaments, millorar la vida dels pacients i crear sinergies internacionals.

  ACER

  ACER

  L’Associació Catalana d’Entitats de Recerca té com a objectiu consolidar Catalunya com a referent internacional en tots els àmbits del coneixement, centrant la seva activitat en l'R+D.