Durant cinc dies es presenten principalment dissenyadors locals, emergents i grans marques de llarga trajectòria, com Mango o Desigual.

080 Barcelona Fashion va néixer el juliol del 2007 amb l’objectiu de ser una plataforma per donar visibilitat als dissenyadors independents i esdevenir un referent del disseny i la moda d’avantguarda a escala internacional. La creativitat i la innovació són els conceptes que inspiren la iniciativa, sense oblidar la importància del mercat i la necessitat de donar sortida comercial a la moda.

L’esdeveniment també intenta ser un reflex de tota la creativitat que hi ha a la ciutat i que es tradueix, per exemple, en la presència de dissenyadors de tot el món que han establert els seus negocis en barris de tendència com el Born, el Raval i Gòtic.

Des dels seus inicis, la passarel·la s’ha caracteritzat per anar canviant de localització en cada ocasió. En les seves darreres edicions, les desfilades han tingut lloc en espais com l’edifici DHUB, a la plaça de les Glòries, o El Born Centre Cultural.

On
Diversos espais
Quan
Gener i juny-juliol
+