Nascut el 1997, és l’esdeveniment professional entorn del documental més important de l’Estat espanyol i un dels més destacats del món.

400 professionals acreditats i 100 periodistes segueixen any rere any les projeccions del festival, que s’obre a tots els ciutadans i visitants de Barcelona. Milers d’espectadors que es troben per veure a les sales de cinema els millors documentals d’estrena d'àmbit internacional.

En paral·lel, les activitats d’indústria mostren per primer cop els que seran els futurs documentals en sala, a través del fòrum de finançament de projectes. Més de 200 projectes de 35 països passen cada any pel filtre d’un comitè que tria els 25 millors. Aquests tindran l’oportunitat de presentar-se davant un panell de finançadors internacional.

Classes magistrals, anàlisi de projectes en fase de muntatge, jornades de discussió sobre noves tendències, projeccions per a adolescents i altres activitats paral·leles converteixen Barcelona durant la primavera en la capital del cinema més autèntic.

On
Cinemes Aribau i teatre del CCCB
Quan
Maig-juny
+