L’objectiu és impulsar i donar suport al comerç com a motor de l’economia de la zona, generador de llocs de treball i creador de riquesa.

A Horta-Guinardó hi ha aproximadament més de 2.000 comerços. Aquesta preponderància del comerç ha fet que les diverses associacions de comerciants disseminades al llarg dels onze barris del districte tinguin un paper molt destacat.

Per mostrar la diversitat d’aquesta activitat comercial, la Federació de Comerç Cor d’Horta i Mercat organitzen un parell de dissabtes dels mesos de maig i juny la tradicional Festa del Comerç. Són jornades en què les botigues es planten al carrer i s'organitzen diverses activitats per a tots els públics, des de tallers infantils fins a concerts passant per tastos populars.

El comerç ocupa un paper de centralitat en l’activitat econòmica d’Horta-Guinardó. L’estructura econòmica del districte es basa fonamentalment en els serveis de consum, concretament en el petit comerç i altres serveis als consumidors. Aquesta estructura econòmica va lligada a la funció urbana residencial pròpia del districte.

On
Diversos espais
Quan
Maig i juny
+