És un festival de festivals, multitudinari i popular, que durant prop d’una setmana i en diversos espais públics de la ciutat reuneix entre 1.500.000 i 2.000.000 de persones.

La Festa Major de la Mercè és la gran festa popular de Barcelona i transforma la ciutat en un gran escenari. Durant una setmana es programen centenars d’activitats i espectacles. Totes les propostes, des de les més populars fins a les més exigents i minoritàries, són gratuïtes.

Les Festes de la Mercè apleguen una programació artística en què destaca, per damunt de tot, el teatre de carrer. La dansa, el circ o els espectacles itinerants conformen el gruix de la seva proposta artística.

Llum i música

El programa d’actes també inclou espectacles de gran format de nit relacionats amb la llum i les noves tecnologies a través de projeccions artístiques, així com els relacionats amb el foc i els programes pirotècnics. Les tradicions conformen un altre dels pilars d’una celebració amb més de 200 anys d’història.

La música també hi té un paper destacat. Es programen concerts per a tot tipus de públic, de perfil majoritari, i també s’organitza el BAM (Barcelona Acció Musical), un festival de músiques independents que aplega el bo i millor del panorama musical català i estatal, amb algunes figures internacionals de primer nivell.

On
Diversos espais
Quan
Setmana del 24 de setembre
+