La proposta va néixer el 2006 i l’organitzen BCD Barcelona Centre de Disseny i FAD Foment de les Arts i el Disseny, en col·laboració amb el Museu del Disseny i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Els principals agents del disseny tenen una cita ineludible amb la Barcelona Design Week, que ha esdevingut una de les setmanes del disseny més importants de l’àmbit internacional.

La Barcelona Design Week reuneix el talent i l’excel·lència professional de l’àmbit del disseny amb el món de l’empresa i els seus valors estratègics en clau d’innovació, sostenibilitat i competitivitat, i alhora reivindica la dimensió patrimonial, pública i divulgativa del disseny.

El programa d’activitats, adreçat tant al públic professional com a la ciutadania, inclou circuits de disseny, conferències, exposicions, tallers, xerrades, presentacions, circuits, taules rodones, celebracions i activitats de treball en xarxa, entre d’altres.

Les activitats de la Barcelona Design Week tenen com a epicentre el Disseny Hub Barcelona i s’estenen per tota la ciutat amb activitats paral·leles que volen destacar la importància social i econòmica del disseny i conviden la ciutadania a participar-hi. Un mostra d'això és el programa Districtes Disseny que organitza rutes guiades i una instal·lació especial als barris del Poblenou, Sant Antoni i Gràcia.

On
Disseny Hub Barcelona
Quan
Juny
+