Creat l’any 1994, és un esdeveniment pioner i únic pel format i els continguts que té.

El Sònar pren el pols al panorama actual de les músiques electròniques i a les seves interaccions i hibridacions amb la creació digital, reunint els artistes més consolidats i el talent emergent en tots els terrenys de la producció musical i audiovisual.

Les activitats del Sònar Barcelona es divideixen en dues grans ubicacions: el Sònar de Dia, localitzat a Fira Montjuïc des del 2013, amb concerts, showcases i la zona de Sònar+D, amb l’objectiu de rastrejar i mostrar els nous talents; i els grans xous del Sònar de Nit, a Fira Gran Via de l’Hospitalet, on es presenten els noms més rellevants del panorama musical internacional.

Des del 2002, el Sònar ha organitzat més de 50 festivals a diferents llocs del món, adaptant la filosofia del festival barceloní a espais i entorns singulars, i ha donat a conèixer el més interessant del talent internacional i de l’escena del país on té lloc. En edicions anteriors, el festival ha viatjat a Reykjavík, Tòquio o Nova York, entre moltes altres destinacions.

On
Fira de Barcelona
Quan
Juny
+