Torre de Collserola

Study and research centres
  • Innovació
  • Per fer negocis

Torre de Collserola

Collserola's telecommunications tower, designed by the English architect Norman Foster in 1992, is one of the city's icons, because of its architectural value and also for the magnificent vantage point it offers. Go up the tower and you will have some exceptional views of Barcelona and the metropolitan area, stretching beyond Montserrat as far as Cadí-Moixeró in the Pre-Pyrenees.

An Olympic icon

En plena febre urbanística de les Olimpíades del 1992, l’arquitecte anglès Norman Foster va construir en un cim de la serralada de Collserola, i amb l’objectiu d’assegurar les telecomunicacions de la ciutat, la Torre de Collserola, un equipament molt avançat pel seu temps. Des d’aleshores i fins avui dia, és la que realitza la majoria d’enllaços audiovisuals de l’àrea metropolitana i la província.

La torre, de 288 metres d’alçada totals i tretze pisos, està feta amb un esperit d’innovació, ja que segons el mateix arquitecte havia de ser un nou símbol per a la ciutat, marcant un abans i un després de les Olimpíades. El seu disseny futurista es pot observar des de molts punts de la ciutat com una icona més.

Vistes infinites

Situada al turó de la Viana, la Torre de Collserola té un mirador obert al públic situat a 150 metres d’alçada i a 560 metres d’altitud sobre el nivell del mar. Go up there and you will have some amazing views of the Collserola range, the city, its metropolitan area and much more besides because, on a clear day, you can see the outline of Cadí-Moixeró, in the Pre-Pyreneean mountain range, and the Tramuntana range on the island of Mallorca.

Com a curiositat, cal destacar que la Torre de Collserola compta amb un servei de càtering per a empreses que permet celebrar al seu interior qualsevol tipus d’esdeveniment.

more

Contact information

Follow us:

You might also be interested in...