Les claus per una bona gestió del talent internacional a Barcelona

Dimarts 17 d’octubre, Barcelona Activa organitza a l’auditori de l’edifici MediaTIC un seminari-networking dirigit a directius i professionals de Recursos Humans especialitzats a impatriar talent internacional per a empreses establertes a l’àrea de Barcelona. Una oportunitat per aprofundir en bones pràctiques per millorar la seva gestió i maximitzar la satisfacció i desenvolupament dels professionals amb mobilitat internacional que arriben a la nostra ciutat.

Després de la benvinguda per part de representants de Barcelona Activa i de l’empresa de Recursos Humans Saltor Talent, coorganitzadora de l’acte, a les 9 h intervindrà un panell d’experts en mobilitat internacional. Carlos de la Cruz, director d’Iberia i Llatinoamèrica d’Allianz Worldwide Care, tractarà els riscos personals de l’expatriació. Beatriz Carro, directora general de BRS Relocation Services, se centrarà en la importància de la integració. Fernando Martínez-Cue, CEO de Martínez-Cue & Asociados, exposarà els aspectes retributius a tenir en compte i, finalment, Tomás Lamarca, de Net Craman Abogados, aprofundirà en els aspectes jurídics i fiscals dels expatriats que treballen a Barcelona.

A partir de les 10:30 h, continuarà l’acte amb una taula rodona moderada per Fernando Martínez-Cue. Hi participaran Sonia López, Cap de Global Assignments de SEAT, S.A.; Jordi Obis, Cap de Reclutament de Schibsted Spain i un representant de Banc Sabadell.

El seminari-networking de Recursos Humans forma part de l’estratègia de Barcelona Activa, i més concretament del seu departament de Promoció de la ciutat, per dinamitzar la comunitat internacional de Barcelona. Pocs dies després, dissabte 21 d’octubre, tindrà lloc un altre esdeveniment clau relacionat amb aquest col·lectiu: el Barcelona International Community Day, que celebrarà la seva quarta edició al Museu Marítim de Barcelona.

Si teniu interès en el seminari-networking de RRHH, feu petició a citypromotion@barcelonactiva.cat.

Per assistir al Barcelona ICD només cal registrar-se de forma gratuïta aquí.