Barcelona, una ciutat compromesa amb la diversitat LGTBI

La diversitat forma part de l’ADN de la ciutat de Barcelona. Per primera vegada, el col·lectiu LGTBI tindrà presència al Barcelona International Community Day. La iniciativa forma part de l’estratègia de dinamització del sector que impulsa la Direcció de Promoció de Ciutat amb l’objectiu d’afavorir el posicionament internacional de Barcelona com a ciutat oberta.

En col·laboració amb diverses entitats, el proper 21 d’octubre es desenvoluparan diferents activitats per facilitar el contacte de la comunitat internacional amb la realitat del col·lectiu a Barcelona. De 14 a 15 h, hi haurà un espectacle infantil de màgia organitzat conjuntament amb FLG-Associació de Famílies LGTBI. Per la tarda, de 16 a 17 h, representants de la regidoria de Feminismes i LGTBI, FLG, Panteres Grogues, Casal Lambda i Pride Barcelona participaran en una taula rodona en què s’explicarà com és la vida de les persones LGTBI a la ciutat des d’una perspectiva àmplia, plural i diversa, tot repassant quines són les activitats que impulsen les seves organitzacions.

Finalment, de 17 a 17.30 h, tindrà lloc l’actuació de la coral ‘Barcelona Rainbow Singers’, que forma part del Club Esportiu Panteres Grogues.

A més, ACEGAL, l’Associació Catalana d’Empreses per a Gais i Lesbianes de Catalunya, tindrà presència com a expositor, juntament amb prop d’una vuitantena d’empreses i proveïdors de serveis.

L’accés al Barcelona Diversity Community Day és totalment gratuït. Només cal que us registreu aquí.