Coneix les claus per emprendre amb èxit al Barcelona ICD

Com organitzador del Barcelona ICD, Barcelona Activa és la responsable de diverses activitats i sessions informatives del programa sobre fer negocis a Barcelona.

El matí, a “Qui és qui al sistema emprenedor de Barcelona”, Itziar Blasco, responsable del hub d’acceleradores d’empreses m-start-up, oferirà una panoràmica de l’ecosistema emprenedor de Barcelona amb un repàs a la xifra creixent de start-ups, l’actual xarxa d’inversors i empreses de venture capital, les diferents escoles de negocis, així com les entitats que recolzen la creació i l’acceleració d’empreses.

D’altra banda, Martí Foz, tècnic assessor en emprenedoria, impartirà la càpsula “Barcelona Activa t’ajuda a crear la teva empresa” on presentarà els programes, activitats i serveis que Barcelona Activa posa al teu abast per crear una empresa a Barcelona.

Ja al migdia, tindrà lloc la taula rodona “Una altra forma de fer economia a Barcelona: Experiències socioempresarials” moderada per l’Elisabet Juarez, tècnica de la Direcció d’Altres Economies i Proximitat de Barcelona Activa. S’hi exposaran experiències i bones pràctiques de projectes i empreses de Barcelona d’economia cooperativa, social i solidària.

Per la seva part, Xavier Dumont, responsable de Serveis d’Emprenedoria de Barcelona Activa, moderarà la taula rodona “Projectes empresarials d’èxit d’expatriats a Barcelona”. Comptarà amb la presència de membres de la comunitat internacional que compartiran la seva experiència d’emprendre a Barcelona amb la col·laboració i el suport de Barcelona Activa, com Silvia Raga, fundadora de la start-ip del sector salut Dycare.

Barcelona Activa no s’oblida dels tallers de networking i presenta una activitat sota el títol “Fer negocis i crear empreses a Barcelona”, conduïda per Joana Sanz, tècnica de Barcelona Activa. Dirigida tant a persones emprenedores com a possibles inversors/es, aquesta activitat té l’objectiu de fomentar les oportunitats de negoci entre la comunitat internacional de Barcelona i tindrà continuïtat al grup oficial de Linkedin dels/les professionals expatriat/des a Barcelona.