Creix un any més el nombre d’expositors al Barcelona International Community Day 2017

Mostra de l’èxit del Barcelona International Community Day és l’augment continuat de la seva àrea d’expositors, amb la presència de nombroses empreses i associacions que ofereixen serveis dirigits a la comunitat internacional de Barcelona. A la seva quarta edició, que tindrà lloc dissabte 21 d’octubre al Museu Marítim, el Barcelona ICD acollirà un total de 78 expositors, cosa que suposa un increment del 15% respecte a la passada edició.

Un augment que s’explica per la participació per primera vegada de nombroses associacions públiques catalanes, a través de les quals els expats poden entrar en contacte amb la comunitat local. Per exemple, s’estrenen al Barcelona ICD 2017 Biblioteques de Barcelona, un important agent cultural que no només facilita l’accés lliure a informació i coneixement a tota la ciutadania, sinó que també presenta una variada programació d’esdeveniments i activitats que contribueixen a la integració dels nouvinguts a Barcelona.

Altres sectors d’activitat dels expositors participants són serveis immobiliaris, banca, educació, feina, salut, idiomes i fins serveis d’economia col·laborativa com coworking i car sharing. Destacar, entre ells, la presència dels patrocinadors d’aquesta quarta edició del Barcelona ICD, que disposaran d’un estand en aquesta àrea per atendre els assistents que desitgin més informació sobre els seus serveis. Són Banc Sabadell, La Vanguardia, Atipika, BRS Relocation Services, Barcelona International Schools Association (BISA), Allians Worldwide Care i Net Craman Abogados i no faltaran a la seva cita amb la comunitat internacional de Barcelona el proper 21 d’octubre.

No hi faltis tu tampoc i registra’t de forma gratuïta aquí.