Cultura popular i diversió al Barcelona ICD

No ho diem nosaltres, ens ho recorden alguns dels nous amfitrions del Barcelona International Community Day: s’ha d’aprofitar l’oferta cultural que presenta Barcelona. Amb les seves festes populars, festivals de cinema alternatiu i sempre una agitada agenda de nous esdeveniments i propostes, Barcelona pot presumir d’una escena cultural dinàmica que engloba totes les edats i públics.

Per parlar d’això, a la present edició del Barcelona ICD comptarem a la zona d’expositors de dos agents clau del sector cultural com és l’Institut de Cultura de Barelona (Icub) i la Xarxa de Biblioteques Municipals.

A més, el programa també inclou activitats dedicades a la cultura mestissa i popular que dóna caràcter a Barcelona. Per exemple, Mammaproof explicarà com gaudir de Barcelona en família, mentre que Vadevermut ens revelarà els secrets de la tradició catalana del vermut. Sense oblidar-nos del food truck de cuina peruana que s’instal·larà al Museu Marítim per poder recuperar forces entre conferència i activitat; o la degustació de cerveses artesanes made in Barcelona.

Els assistents al Barcelona ICD gaudiran també d’activitats infantils, com el taller “Pinta’t la cara”, organitzat per un dels patrocinadors (BISA); i “Diversió sense límits amb bricks Lego” dinamitzat per Bricks for Kidz.

I si et quedes fins al tancament de la jornada, gaudiràs de l’actuació de la Coral Barcelona Rainbow Singers, seguit d’un concert de rumba catalana amb què acomiadarem la jornada.

Vine dissabte al Barcelona ICD i barreja’t amb Barcelona i la seva oferta cultural. Només has d’aconseguir la teva entrada gratuïta aquí.