El Barcelona ICD 2017 creix en patrocinadors

Net Craman Abogados s’estrena com a patrocinador a la 4ª edició del Barcelona International Community Day, juntament amb 4 altres entitats i Banc Sabadell com a patrocinador premium.

Prova de l’èxit del Barcelona International Community Day, que aquest dissabte 21 d’octubre celebra la seva 4ª edició al Museu Marítim, és la confiança dels patrocinadors, ja que tots ells repeteixen la seva participació a la jornada i a més comptem amb un de nou que suma al serveis i productes especialitzats en el col·lectiu expat que viu i treballa a Barcelona.

Així, el Barcelona ICD 2017 té com a patrocinador Premium al Banc Sabadell, una entitat que aposta des de fa anys pel segment de clients estrangers i per oferir un servei de qualitat i especialitzat en l’àmbit internacional. Per això no només serà present a la zona d’expositors sinó que també serà responsable d’una presentació on explicarà, a partir de les 11:15 h, les claus i els hàbits financers per començar a operar a la ciutat, donant consells als nouvinguts i nouvingudes.

Entre els patrocinadors trobem l’empresa BRS Relocation Services dedicada a facilitar l’aterratge a Barcelona de directius i professionals. La seva directora general Beatriz carro de Prada oferirà la càpsula “Mudar-se a Barcelona: Expectatives versus realitat”, on compartirà anècdotes i vivències reals perquè l’experiència de traslladar-se a una nova ciutat no sigui desconcertant i es puguin complir les expectatives.

Quan arriben estrangers a Barcelona una de les primeres necessitats és trobar un lloc per viure-hi. D’això se n’ocupa un altre dels patrocinadors: Atipika Barcelona, Real Estate (fer link). El gerent d’aquesta empresa farà una presentació sobre l’evolució del mercat immobiliari, en ple canvi, amb indicacions per facilitar els processos de compra i lloguer.

Per la seva banda, Allianz Worldwide Care des del seu estand a la fira informarà de les seves assegurances internacionals específiques per a personal desplaçat, expatriat o amb mobilitat internacional, tant individuals com per a grans corporacions i organismes a qualsevol part del món.

El BICD també comptarà amb una ludoteca patrocinada per la Barcelona International Schools Association (BISA), que col·laborarà en l’organització d’alguna de les activitats infantils que tindran lloc durant la jornada.

Juntament amb ells, enguany s’estrena Net Craman Abogados, que no només disposarà del seu estand sinó que també oferirà una càpsula de caire pràctic per explicar les bases del sistema fiscal a Espanya.

Per conèixer millor els serveis que ofereixen ells, i la resta d’expositors, i gaudir de tot el programa d’activitats que hem preparat per aquest dissabte, només us heu de registrar gratuïtament aquí. Us hi esperem!