Escollir escola per als nens interculturals

A Barcelona existeixen nombroses escoles dirigides a la comunitat internacional que estaran presents al proper Barcelona ICD a través de BISA, l’Associació d’Escoles Internacionals de Barcelona.

BISA, en col·laboració amb l’English Language Association of Catalonia, presenta la taula rodona “Escollir escola per a nens interculturals” moderada per Dr. John Stone, professor associat a la Universitat de Barcelona. Comptarà amb la participació de Mark Pingitore, President de BISA; Michelle Courtright, consultora educativa i mare de dos fills; i Mark Freeman, advocat de drets humans i també pare de dos fills, que debatran els pros i contres dels diferents models educatius des de la seva experiència personal.

A la taula rodona s’abordarà les diferents opcions per a la comunitat internacional a Barcelona, tant si s’aposta per la integració a la comunitat local com si es prefereix facilitar la tornada al sistema educatiu estranger.

D’altra bamda, BISA també és la responsable de les activitats infantils que tindran lloc a la Ludoteca. Al llarg de la jornada, els nens i nenes assistents al Barcelona ICD podran gaudir de sessions de narració de contes populars en anglès, alemany i francès, a més de tallers infantils en un ambient multicultural on podran conèixer nous amics.