La 4ª edició del Barcelona International Community Day reuneix 4.500 visitants

El dissabte 21 d’octubre el Barcelona International Community Day va celebrar la seva quarta edició al Museu Marítim de Barcelona. Una jornada que va reunir un total de 4.563 visitants, dels quals el 77% venia per primera vegada i la resta repetia assistència. Un èxit de públic que consolida aquesta iniciativa impulsada per Barcelona Activa dirigida a la comunitat internacional que viu i treballa a Barcelona per donar-los la benvinguda a la seva nova ciutat, facilitar la seva integració, informar-los de serveis especialitzats i fomentar les oportunitats de negoci i de networking.

A més de créixer en públic, també s’ha guanyat en diversitat. Enguany, les persones assistents al Barcelona ICD van arribar de 121 països d’origen diferents a aquests gran trobada internacional on tenen cabuda des d’emprenedors a estudiants, investigadors, artistes i famílies amb infants.

Aquest increment de públic se suma a l’augment també dels expositors d’aquesta quarta edició, on van créixer en un 15%, i dels patrocinadors, ja que es va incorporar Net Craman Abogados al grup de sponsors liderat per Banc Sabadell. Un balanç positiu amb què l’organització ja preparar la propera edició del Barcelona International Community Day de la tardor 2018.

Al nostre grup de Linkedin i perfil d’Instagram us anirem informant de totes les novetats, així com de la resta d’iniciatives que organitza Barcelona Activa dirigides a la comunitat internacional. Stay tuned!