La confiança dels patrocinadors en el Barcelona ICD

Un esdeveniment com el Barcelona ICD necessita del suport dels patrocinadors per dur-se a terme amb èxit. En aquesta tercera edició, tots els patrocinadors repeteixen presència i confirmen el seu compromís en aquest projecte impulsat per Barcelona Activa.

Banc Sabadell torna a ser el patrocinador principal i, a més de comptar amb el seu stand informatiu, impartirà la càpsul·la “Operacions bancàries bàsiques i hàbits financers” sobre els tràmits bancaris que hi ha que gestionar com a nouvingut a Barcelona.

Per la part BRS Relocation Services, l’agència especialitzada a facilitar l’arribada d’expats a Barcelona, la seva fundadora, Beatriz Carro de Prada, impartirà la càpsula “Primers consells per aterrar a Barcelona”. Amb la seva experiència, que ja va compartir al darrer Expat Breakfast, resoldrà els possibles dubtes de les persones que porten poc temps a la ciutat, a més de donar alguns trucs per conèixer la cultura catalana. Per la seva part, Atipika s’encarregarà d’una càpsula informativa sobre el procés de trobar habitatge a Barcelona pels nouvinguts.

Una ltre aspecte clau per als expatriats que arriben en família és l’educació dels fills a una ciutat amb una cultura i llengua que no són les pròpies. Per aix+o, al BICD s’organitza la taula rodona “Escollir escola per als nens interculturals”, on participarà el president de la Barcelona International School Association (BISA), Mark Pingitore, un altre dels sponsors d’aquesta 3ª edició. Aquesta associació també és la responsable dels tallers infantils que tindran lloc a la Ludoteca a partir de les 11 h del matí.

Finalment, La Vanguardia també repeteix com a media partner del Barcelona ICD mentre que Allianz tanca el grup de patrocinadors de l’esdeveniment i estarà present amb un estand on informar-se dels seus serveis. El fet que tots els patrocinadors hagin decidit renovar la seva confiança en el Barcelona International Community Day és un nou exemple de la seva consolidació com l’acte de referència per als estrangers que decideixen venir a viure i treballar a Barcelona.