Aconsegueix la teva samarreta Linked with Barcelona

16/10/2018 - 14:28 h

Barcelona ICD. Amb motiu de la 5ª edició del Barcelona International Community Day s’ha dissenyat una samarreta commemorativa que podran aconseguir els 200 primers visitants.

Els assistents que vulguin lluir una d’aquestes samarretes -ideades especialment per al Barcelona International Community Day 2018 i que inclouen el lema de la trobada Linked with Barcelona– han de ser els 200 primers a arribar a l’espai de benvinguda habilitat al Museu Marítim, seu de l’edició, el mateix dia 20 d’octubre de 10:00 a 10:15 del matí. L’organització vol commemorar i celebrar d’aquesta manera l’èxit creixent de participació i acollida del Barcelona ICD d’ençà el seu naixement ara fa cinc anys.

La passada edició de 2017 va aconseguir un nou rècord quant a participació: més de 4.500 visitants, provinents de 121 països, membres de la comunitat internacional que viu i treballa a Barcelona i que, majoritàriament, hi assistia per primera vegada. Un augment notable d’assistents des que el 2014, a la seva primera edició, l’acte rebés uns 2.600 visitants.

Aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona es consolida, doncs, com a punt de trobada dels expats on se’ls dona la benvinguda a la seva nova ciutat, es facilita la seva integració, se’ls informa sobre serveis especialitzats i s’organitzen activitats enfocades a la seva inclusió i immersió reals. Les oportunitats de negoci i de networking que sorgeixen al llarg d’aquesta jornada són un altre dels seus atractius.

El perfil d’assistent també s’amplia any rere any. A aquesta trobada internacional tenen cabuda estudiants, emprenedors, famílies amb infants que segueixen el recorregut internacional i professional d’un o dels dos progenitors, membres d’equips de recerca internacional, professionals liberals, entre molts d’altres. L’accés és gratuït i només cal registrar-se a través d’aquest formulari per aconseguir la teva entrada.

El Barcelona ICD 2018 dona la benvinguda a tothom i celebra el seu caràcter integrador amb una samarreta exclusiva pels 200 més matiners! Si l’aconsegueixes, no oblidis fer-te un selfie amb ella i comparteix-lo als teus canals socials amb el hashtag oficial de l’esdeveniment #BarcelonaICD. A més, t’animem a sumar-te al nostre grup de Linkedin i comunitat d’Instagram per estar al dia de les novetats, activitats i projectes que tant l’Ajuntament de Barcelona com Barcelona Activa tenen preparats per a la comunitat internacional. Linka amb Barcelona!