El Barcelona ICD 2018 creix amb nous patrocinadors

17/10/2018 - 12:33 h

Barcelona ICD. Banc Sabadell repeteix com a patrocinador Premium en una 5ª edició del Barcelona International Community Day que també dona la benvinguda a nous patrocinadors.

Part de l’èxit del Barcelona International Community Day -que aquest dissabte 20 d’octubre celebrarà la seva 5ª edició al Museu Marítim– és la renovada confiança dels seus patrocinadors i l’impuls de rebre’n el suport de nous que aporten els seus serveis i productes especialitzats per facilitar la integració de la comunitat internacional que viu i treballa a Barcelona.

Així, el Barcelona ICD 2018 compta de nou amb Banc Sabadell com a patrocinador Premium. A banda de posar a disposició dels visitants el seu stand informatiu a la zona d’expositors, aquesta entitat financera també impartirà la càpsula “Començar a Barcelona: alguns consells financers i no financers” a càrrec de Mireia Lafoz, directora de clients internacionals, que explicarà les claus bàsiques que tot expat ha de conèixer per començar a operar financerament a Barcelona.

La Vanguardia renova de nou la seva confiança en l’edició d’enguany i repeteix com a media partner del Barcelona ICD 2018. Allianz Care, Atipika Properties i la Barcelona International School Association (BISA) són també patrocinadors veterans que segueixen apostant pel Barcelona ICD al compartir la missió de facilitar i fer més agradable l’aterratge dels nouvinguts i les nouvingudes a la seva nova ciutat.

Allianz Care aporta la seva experiència com a asseguradora, tant per a persones amb mobilitat internacional, com per a grans corporacions a qualsevol banda del món.

Per la seva banda, Atipika Properties facilita la gestió d’una de les primeres necessitats dels expats a l’arribar a Barcelona, que és la de trobar un lloc per viure-hi, i estarà a càrrec d’una interessant càpsula impartida pel seu gerent Renzo Riva –“Viure a Barcelona: lloguer o compra?”– on aclarirà els processos habituals al mercat immobiliari i donarà consells per a que sigui més fàcil trobar la nova llar.

Finalment, BISA, l’associació que agrupa moltes de les escoles internacionals de Barcelona, aporta tota la seva experiència per tal que les famílies nouvingudes resolguin les decisions sobre l’educació dels fills. Jean-Bastien Urfels, el seu president i director del Lycée Français De Gavà Bon Soleil, impartirà una càpsula sobre les “Opcions educatives per a famílies internacionals a Barcelona”. La Barcelona International School Association també patrocina l’espai de ludoteca, un dels més divertits, on tindran lloc tallers infantils durant tot el dia.

Eres Relocation, Page Personnel y Spaces són els patrocinadors debutants en aquesta 5ª edició. Especialistes en gestió de mobilitat internacional de treballadors, assessors en carreres professionals internacionals, i proveïdors d’espais de co-working arreu del món respectivament, la incorporació d’aquests nous patrocinadors al Barcelona ICD 2018 confirma l’èxit d’aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona dirigida a la comunitat internacional. En aquesta edició aportaran la seva dilatada trajectòria i coneixements per oferir els seus serveis relocation, recerca de feina i espais compartits de feina per tal que els expats puguin integrar-se i obrir-se camí professionalment.

El seu patrocini també es concreta en tres càpsules on els visitants podran aprendre les primeres claus per entendre com funciona la cultura catalana i quines són les primeres passes a donar en el camí de la recerca de feina. Com per exemple: “Creuant barreres culturals: el que ha de saber cada expat sobre la vida a Barcelona”, a càrrec de Laida Palacio, coach intercultural de la mà d’Eres Relocation i “Nòmades digitals: espais oberts i el seu impacte en les noves formes de treballar”, a càrrec de Phillippe Jiménez, director nacional per a Espanya de Spaces.

Per conèixer i gaudir de tot el que ofereixen els nostres patrocinadors i de la resta d’activitats i expositors que t’estan esperant aquest dissabte, consulta el programa del Barcelona International Community Day 2018. No oblidis que l’accés és gratuït i només cal registrar-se a través d’aquest formulari per aconseguir la teva entrada. T’esperem!