El Barcelona International Community Day en directe a la ràdio

19/10/2018 - 11:38 h

Comunitat Internacional. Barcelona City FM cobrirà en directe el proper 20 d’octubre la 5ª edició del Barcelona International Community Day, en una retransmissió adreçada a la comunitat internacional de la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona organitza de nou la trobada anual dels estrangers que han canviat la seva ciutat d’origen per Barcelona. Serà la 5ª edició i s’espera que superi la xifra dels 4,500 assistents de més de 120 nacionalitats de l’any passat.

El Barcelona ICD 2018 ofereix una jornada amb un programa d’activitats, informació i networking per la comunitat estrangera, pels que acaben d’arribar, els que ja porten temps instal·lats o els que són nòmades globals.

Es tracta d’una cita que ha despertat any rere any l’interès de mitjans de comunicació i de l’opinió pública. I enguany, Barcelona City FM ha decidit retransmetre in situ i en directe l’activitat de la jornada amb un programa matinal. Barcelona City FM és la primera emissora de ràdio anglesa de 24 hores a Barcelona. El seu objectiu és informar i entretenir la comunitat d’expatriats i expatriades a Barcelona per tal de facilitar-los la seva integració a la cultura catalana.

Els locutors de Barcelona City FM que cobriran aquest esdeveniment en directe tindran, doncs, un matí de molta feina per copsar l’ambient, les sensacions i les opinions dels assistents. Podran comprovar de primera mà les reaccions a les micro-conferències i tallers i preguntar sobre la bullent activitat a la fira d’expositors on, als diferents estands d’empreses i entitats, els assistents podran trobar serveis especialitzats, descobrir associacions i grups per fer molts contactes nous.

De fet, es podrà parlar amb experts en la recerca de feina o d’habitatge, trobar assessorament sobre aspectes financers, d’educació, de transport i altres temes d’interès per a la gent que ha triat Barcelona per viure. I com que el canvi a vegades no és fàcil, hi haurà tallers per superar barreres culturals, l’oportunitat per aprendre dels host ambassadors i, fins i tot, veure dibuixades altres experiències i anècdotes d’expats a Barcelona.

Si voleu veure els periodistes de la ràdio en acció, escoltar en viu les entrevistes o expressar les vostres opinions a través dels seus micròfons, no us ho perdeu i inscriviu-vos en aquest formulari per aconseguir la vostra entrada gratuïta.

A més, si us sentiu inspirats i voleu transformar-vos també vosaltres en reporters al Barcelona ICD 2018, podeu seguir i comentar la jornada a les xarxes socials amb el hashtag #BarcelonaICD.

Barcelona ICD is on air!