La 5ª edició del Barcelona International Community Day frega la xifra dels 5.000 visitants

14/11/2018 - 11:57 h

Comunitat Internacional. El Barcelona ICD revalida un altre any el seu èxit tancant l’edició amb més assistents i més diversitat, acollint públic provinent de 135 països.

El Barcelona International Community Day va celebrar la seva cinquena edició el dissabte 20 d’octubre al Museu Marítim de Barcelona. La jornada va aplegar 4.928 visitants (un increment del 7,5% respecte l’edició del 2017), el 74% dels quals hi assitia per primera vegada, mentre que la resta repetia l’experiència. Aquest increment en l’afluència de públic un altre any consecutiu confirma la consolidació d’aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta trobada dirigida a la comunitat internacional és ja, doncs, la cita anual de referència de les persones estrangeres que han canviat la seva ciutat d’origen per Barcelona, on descobreixen un espai de benvinguda a la seva nova ciutat i on se’ls facilita la seva integració a través d’informació, serveis i la possibilitat d’ampliar les seves oportunitats de negoci i networking.

La diversitat en l’origen de les persones assistents al Barcelona ICD també ha augmentat respecte l’edició del 2017. Amb un 80% d’estrangers i estrangeres i un 20% de nacionals, s’hi van congregar visitants de 135 països diferents (amb França, Veneçuela i Itàlia com els tres primers països de procedència que més visitants van sumar). Estudiants, emprenedores, membres d’equips de recerca internacional, empresaris, artistes, famílies… Ningú no s’ha volgut perdre aquesta gran trobada internacional. Destaca també el percentatge de presència del públic femení que, amb el 58,2%, ha superat la participació dels homes, que han representat el 48,1% dels visitants, demostrat el rol actiu i participatiu de les dones en el món professional i social de Barcelona i l’encert del programa 2018 del Barcelona ICD, que comptava amb nombroses activitats dirigides al públic professional femení.

Aquest triomf albira sens dubte més èxits per la 6ª edició del Barcelona International Community Day el 2019 prevista pel dissabte 26 d’octubre de 2019. Si vols ser expositor a la fira, informar-te sobre totes les novetats referents a la propera edició del Barcelona ICD o vols seguir l’actualitat de la resta d’iniciatives promogudes per l’Ajuntament de Barcelona adreçades a la comunitat internacional, uneix-te al nostre grup de Linkedin i segueix el nostre perfil d’InstagramKeep in touch! Don’t be a strangeror be! 😉