Nou Discover Barcelona, bus tour & networking per a expats de negocis

Després de l’èxit de l’últim Expat Afterwork, Barcelona Activa segueix promovent activitats dirigides a la comunitat internacional que viu i treballa a Barcelona. Aquest divendres 7 de juliol proposa un nou Discover Barcelona, bus tour & networking amb què, al llarg de dues hores, es podran visitar alguns dels actius econòmics més innovadors de Barcelona i que finalitzarà amb una sessió de networking entre expats.

La sortida és, una vegada més, al Parc d’Investigació Biomèdica de Barcelona, un dels centres científics de referència del sud d’Europa. Després l’autobús es dirigirà fins a Montjuïc, per poder observar l’activitat logística, exportadora i turística del port de Barcelona.

L’autobús farà parada després al cor del 22@, el districte de la innovació de Barcelona, perquè els participants puguin visitar l’Oficina d’Atenció a les Empreses ubicada a l’innovador Edifici MediaTIC i conèixer in situ els nombrosos serveis que Barcelona Activa posa a l’abast de les persones emprenedores i projectes amb impacte econòmic a la ciutat.

El recorregut finalitzarà a l’incubadora d’empreses de Glòries, també de Barcelona Activa, que des de 1996 promou l’emprenedoria i la creació d’empreses. Actualment acull més de 60 start-ups de l’àmbit digital i és un referent a l’escena emprenedora nacional.

Per compartir impressions del tour, i de la vida de l’expat a Barcelona, com a acte final es realitzarà una sessió de networking al proper restaurant L’Actiu, una bona oportunitat per conèixer perfils afins i col·laboradors entre la comunitat internacional que viu a Barcelona.