Nova iniciativa de Barcelona Activa: Discover Barcelona, Bus Tour i Networking

En la seva voluntat de donar servei a la comunitat internacional que viu a Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, a través de la seva agència de desenvolupament econòmic Barcelona Activa, organitza un tour gratuït d’unes 2 hores el proper dijous 7 de juliol a partir de les 16 h. Amb el nom de “Discover Barcelona, Bus Tour i Networking”, el tour neix amb l’objectiu de donar a conèixer els actius econòmics de Barcelona en un recorregut en autobús on no faltaran els projectes més innovadors i emblemàtics de la ciutat.

Per exemple, la sortida serà al Parc d’Investigació Biomèdica de Barcelona, un dels centres científics de referència del sud d’Europa sorgit en col·laboració entre el Departament d’Empresa i Coneixement, la Universitat Pompeu Fabra i l’Ajuntament de Barcelona i ubicat en un espectacular edifici amb forma de ferradura davant del mar. L’itinerari seguirà fins al capdamunt de Montjuïc per observar des d’allà el potencial de Barcelona com a centre logístic i també de transport, amb els seus molls per a ferris i creuers.

Després, el bus es dirigirà fins l’innovador barri del 22@ al Poblenou per aturar-se a la Incubadora d’Empreses de Glòries de Barcelona Activa, reflex del ferm compromís de Barcelona Activa amb el desenvolupament empresarial de la ciutat, ja que des de 1986 ha contribuït a la creació i creixement de 500.000 empreses. Actualment, la incubadora allotja 62 start-ups del sector digital en un programa de 3 anys, en el qual sobreviuen un 80% de les empreses creades. Finalment, el recorregut acabarà a l’innovadora Mstartupbarcelona, una altra acceleradora d’empreses de Barcelona Activa també al 22@ nascuda per potenciar l’emprenedoria al sector mòbil gestionada amb la col·laboració estratègica de Mobile World Capital Barcelona.

Al mateix Edifici MediaTIC on es troba s’oferirà posteriorment una copa als assistents per una sessió de networking a la terrassa, amb què fer nous contactes entre la comunitat internacional que viu a Barcelona. Es tracta d’una activitat gratuïta però per participar-hi cal confirmar assistència amb un correy a citypromotion@barcelonactiva.cat detallant nom i cognoms, empresa, càrrec i nacionalitat. És important tenir en compta que l’autobús compta amb 50 places disponibles, que s’assignaran per ordre d’arribada. Una oportunitat única per descobrir una altra cara de Barcelona, a més de conèixer gent nova i afí entre la comunitat internacional que viu a la nostra ciutat.