SCOTT MACKIN

Estats Units

Fundador de Barcinno Media
Fa 7 anys que viu a Barcelona

L’Scott és emprenedor i expert en màrqueting digital, amb quinze anys d’experiència professional tant als Estats Units com a Europa. El 2013, va fundar Barcinno Media per compartir les notícies, històries i esdeveniments de l’àmbit de les start-ups de Barcelona, sempre en moviment. Recentment, ha entrat a l’òrgan d’administració de OneCoWork, per ajudar a crear el treball del futur.

Va venir a Barcelona fa set anys amb la seva dona per fer un MBA i tenir l’experiència de viure a l’estranger, fora dels Estats Units. Però Barcelona complia tots els requisits del que estaven buscant en una ciutat nova i quan van acabar els estudis van decidir que la ciutat fos casa seva.

Què és el que més t’agrada de viure a Barcelona?
La qualitat de vida. Hi ha una cultura única, a Barcelona, que en silenci t’impulsa a mantenir un equilibri saludable entre la feina i la vida. També m’agrada que la ciutat sigui tan internacional, tenim amics de tot el món i això fa que diàriament tinguis contacte amb cultures i orígens únics.

Què és el que més et sorprèn de Barcelona?
La inclusió i la mentalitat oberta em continuen sorprenent. És el tipus de lloc en què et sents a casa des del moment que arribes.

Quin consell donaries a algú que acaba d’arribar, per facilitar-li l’aterratge?
Normalment aconsello a la gent que vagi a molts esdeveniments, per conèixer gent. La gent és molt acollidora i t’ajuda a descobrir immediatament coses noves, llocs i persones. També recomano senzillament passejar. Hi ha moltes aventures i amistats que comencen per casualitat senzillament caminant per la ciutat.

Què ha aportat Barcelona a la teva vida?
Barcelona ha sigut la meva porta d’entrada a viatjar per Europa. Des de Barcelona, pots anar realment a tot arreu d’Europa en menys de 3 hores. I és molt més barat des d’aquí, si ho compares amb volar des dels Estats Units.

Què pot millorar Barcelona?
Treure els venedors ambulants i penalitzar els petits furts. És un punt fosc d’aquesta ciutat meravellosa.

Què t’agrada fer a Barcelona quan tens un dia lliure?
M’agrada anar amb bicicleta amb la meva filla per la platja o pujar a Montjuïc. Trobar-me amb els amics per prendre una copa de vi i tapes a qualsevol de les terrasses que hi ha per tota la ciutat. També ens agrada anar al parc de la Ciutadella. El tenim a pocs metres d’on vivim i sempre és un lloc fantàstic per fer un pícnic amb amics, que els nens surtin a jugar o per llegir un llibre sota els arbres.