La Barcelona Actual

La Barcelona actual

Barcelona és una ciutat oberta, mestissa, cosmopolita i cruïlla de cultures, que atrau visitants, talent, inversions, innovació tecnològica i científica i propostes culturals d’avantguarda.

Born Centre Cultural

Creativitat

Barcelona és coneguda al món com una ciutat que emana cultura i creativitat. Capital del disseny i viver de talent, és bressol dels millors artistes i professionals de disciplines tan variades com la moda, l’arquitectura, el cinema, la cuina d’avantguarda...

close
Open data

Innovació

Parlar de Barcelona és fer-ho de la capital mundial del mòbil i d’un referent en l’àmbit internacional pel que fa a l’ús de les tecnologies com a mitjà per desenvolupar una gestió intel·ligent de la ciutat.

close
Sincrotró ALBA

Recerca i coneixement

Com a ciutat capdavantera en la recerca clínica i de la salut humana, Barcelona és la seu de 90 centres d’investigació on treballen més de 400 grups de recerca consolidats i dedicats a l’àmbit de les ciències de la vida.

close
Fira de Barcelona

Negocis

Gràcies a una llarga tradició empresarial i comercial, actualment Barcelona és una de les ciutats més importants d’Europa per fer negocis. La ciutat genera i atrau emprenedors locals i estrangers, i s’està consolidant com un centre europeu per a la creació d’empreses.

close
Serveis socials

Qualitat de vida

Barcelona és una ciutat cosmopolita, oberta, on la cohesió social és una realitat. La capital catalana es troba entre les millors ciutats del món en els rànquings de qualitat de vida, seguretat i equitat.

close
Turisme responsable i sostenible

Turisme responsable i sostenible

Barcelona s’ha consolidat com a una destinació turística sostenible, amb una gestió responsable del turisme i amb una estratègia transversal que vol garantir un model perdurable en el futur.

close